Workshop brood bakken

Bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige middag met familie of vrienden? Kom naar Het Oude Westen, zij zorgen voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond. 

Tijdens deze workshop laten we je de oorsprong en het maken van het brood bakken zien. Uiteraard worden de smaakpapillen uitgebreid getest en mag je onder deskundige begeleiding zelf aan de slag. De workshop duurt ongeveer drie en een half uur inclusief een pauze waar je koffie/ thee krijgt met een lekkere versnapering.

Het resultaat van de workshop brood bakken mag mee naar huis. Zo heb je een heerlijk aandenken aan een onvergetelijke middag of avond.

Voorwaarden
Annuleren kan kostenloos uiterlijk 24 uur van te voren.

Opgeven als groep

Je kunt je als groep opgeven, de prijs bedraagt 35 euro per persoon, (bij een opgave van minimaal 6 personen), je bepaalt in overleg met ons een geschikte datum. 
 

Individueel opgeven

Je kunt je ook individueel opgeven, wij hebben elke eerste zaterdagochtend van de maand een workshop brood bakken ingepland staan, die doorgaat bij voldoende opgave. Ook hiervoor betaal je 35 euro per persoon.
boek nu een workshop